Postbus 185 - 6700 AD Wageningen
Bezoekadres: Industrieweg 7 - Wageningen
Tel. (0317) 412915 - Fax. (0317) 417502
info@petersvantonschilders.nl

Re-Image, flexibele en creatieve oplossing voor presentatie en reclameRe-Image, flexibel en duurzaam
 

Wij zijn officieel dealer van Re-Image. Een slimme en flexibele oplossing voor wanddecoratie, het wisselen van fotoprints, whiteboard en beamer toepassingen. Binnen één minuut krijgt uw spreekkamer, kantoor, hotellobby of winkel een geheel nieuwe sfeer en uitstraling.
 

De techniek van Re-Image


Re-Image werkt door middel van een slimme magnetische techniek. Door zowel de wand als het op te hangen object (een fotoprint, poster of reclamebord) te beplakken met dezelfde magneetfolie kunt u deze min of meer muurvast ophangen. Met het verschil dat het net zo eenvoudig weer te verwijderen is. De objecten zijn thematisch in te zetten en geschikt voor hergebruik.
 

Waar wordt Re-Image toegepast?
 

Re-Image wordt veelal toegepast in de zakelijke markt. In een handomdraai tovert u een spreekkamer om tot een vergaderzaal en een hotellobby past u aan aan de sfeer van het seizoen. Maar ook de ruimte voor een seminar of bedrijfspresentatie kunt u afstemmen op het thema of in de kleuren van het bedrijf. De techniek is zelfs inzetbaar als whiteboard en beamerscherm. Daarnaast wordt Re-Image veel toegepast in een Retail omgeving.
 

De voordelen van Re-Image op een rij

 

  • onbeperkte creatieve mogelijkheden
  • magnetisch kleven, dus hechten zonder lijmen
  • eenvoudig verwisselbare beelden
  • hoogwaardige kwaliteit, stootvast en afwasbaar
  • duurzaam en milieuvriendelijk 
  • licht in gewicht en multifunctioneel inzetbaar
  • modulair en betaalbaar
  • isolerend en akoestisch dempend
     

Re-Image, ook whiteboard toepassing
 

De techniek van Re-Image is ook in te zetten als whiteboard toepassing. Waarbij de magnetische ondergrond in elke kleur leverbaar is. Afgestemd op uw huisstijl of interieur. De basis is een overschilderbare magneetfolie (geproduceerd door Visual Magnetics), die is voorzien van een speciale, extra sterke, zelfklevende lijmlaag. Deze lijmlaag hecht nagenoeg op iedere vlakke ondergrond. Verffabrikant Wijzonol ontwikkelde de speciale coating en verven.


Deze whiteboard toepassing is ook geschikt voor ruimtes met zeer specifieke eisen op het gebied van hygiëne en bestendigheid (denk aan ziekenhuis en semi natte ruimtes).


Het concept Re-Image is ontwikkeld door More2Explore uit Barneveld.